facebook tracking
Tehtäväalue

Kuorma-auto

Connect

Sinulla avautuvat ovet eri suuntiin. Yhdessä voimme kehittää osaamistasi eri aloilla, tai vaihtoehtoisesti etsiä sen juuri sinua kiinnostavan tehtävän. Tyypillisiä C- ajo-oikeudella kuorma-auton ratissa suoritettavia tehtäviä:

 • Kappaletavara- ja kuluttajajakelu
 • Myymäläjakelut
 • HIAB- ja vaihtolava-ajot
 • Muuttokuljetukset
 • Maansiirto- ja betoniajot
 • Jätehuolto

Olemme erikoistuneet tuottamaan erilaisia henkilöstöratkaisuja kuljetuksien ja logistiikan parissa toimiville yrityksille. Toimitamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Työllistimme ensimmäisen työntekijämme vuonna 2006 pääkaupunkiseudulla ja tänään meitä duologilaisia on jo iso joukko ympäri Suomea. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yhtiö, siksi myös turvallinen yhteistyökumppani ja työnantaja. Liikevaihtomme on 10 Meur.

Liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon. Lisää meistä www.duolog.fi

 • Luotettava ja turvallinen työnantaja

  Ensimmäinen työntekijämme lähti ajamaan asiakkaallemme vuonna 2006. Siitä lähtien olemme kasvaneet useamman sadan työntekijän työnantajaksi ja palkanmaksajaksi. Työskentelemällä meillä varmistat, että työsuhteessasi noudatetaan alan työehtosopimuksia sekä vallitsevaa lainsäädäntöä. Saat palkkasi ajallaan ja oikein.

 • Paljon työmahdollisuuksia

  Olemme oman alamme edelläkävijä. Asiakasyrityksemme luottavat meihin ja työntekijöihimme. Meillä on useita erilaisia työpaikkoja tarjolla - jos yksi loppuu, löydämme todennäköisesti sinulle uuden nopeasti. Erilaiset työmahdollisuudet voivat lisätä ammatillista osaamistasi ja kehittää uraasi eteenpäin.

 • Ammatillinen kehittyminen

  Useat työntekiämme osallistuvat esimerkiksi oppisopimusohjelmiimme. Mikäli motivaatiota on ja alalla työskentely kiinnostaa, voi pakettiauton kuljettaminen vaihtua kuorma-auton rattiin, ja kuorma-autosta yhdistelmään.

Perintötie 8
01510 Vantaa Ajo-ohjeet careers@duolog.fi +358 20 719 9730 Näytä sijainti

Forssa

30100 Forssa Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Hollola

15870 Hollola Ajo-ohjeet

Imatra

55100 Imatra Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Järvenpää

04410 Järvenpää Ajo-ohjeet careers@duolog.fi 0207199730 Näytä sijainti

Levi, Kittilä

Levi
99130 Kittilä Ajo-ohjeet careers@duolog.fi Näytä sijainti

Lohja

08100 Lohja Ajo-ohjeet

Nurmijärvi

01900 Nurmijärvi Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta